Praktisch

IMG_9632 (377K)
Praktische afspraken

Let op we hanteren hier een aantal andere financiële afspraken dan de vorige jaren.

Lidgelden
We rekenen vanaf 1 januari 2018 €10 administratiekosten aan. Dit betaal je per gezin en per kalenderjaar. Deze regeling komt in de plaats van de vroegere 'ledenkorting'. De leerlingen van de toneelschool, het crea-atelier en naaiatelier die voor het schooljaar 2017-2018 zijn ingeschreven doen dit jaar een voordeel en hoeven de administratiekost niet te betalen. Vanaf schooljaar 2018-2019 wel.

Prijzen workshops
Je gaat bij elke workshop ook 2 prijzen zien. De minimumprijs en de maximumprijs. De maximumprijs is de prijs die je betaalt als je een steentje wil bijdragen voor wie het minder breed heeft en dus de minimumprijs betaalt.
Het derde lid van het gezin of derde workshop in 2018 geeft je recht op 25% vermindering.

Inschrijven
Wil je graag deelnemen aan een workshop of kamp stuur dan een mailtje naar els.jonnavzw@gmail.com. Voor meer info kan je ook telefonisch contact opnemen 016/44.80.19.

Voorschot en betaling
We werken met voorschotten, zodra je ingeschreven bent heb je twee weken tijd om het voorschot te betalen, om je inschrijving te bevestigen (anders gaat het plaatsje naar iemand anders). Een voorschot is steeds de helft van het bedrag of wie wil mag al het volledige bedrag betalen.

Rekeningnummer BE 90 0001 5854 9732.
Steeds de naam + mededeling vermelden die je van ons secretariaat krijgt.

Annuleren
Elke annulatie, om welke reden ook, gebeurt schriftelijk. Mondelinge annulaties worden niet aanvaard en dus niet doorgevoerd. Er wordt steeds €15 annulatiekosten aangerekend. Annulaties worden maar terugbetaald tot 14 dagen voor aanvang. Later annuleren kan enkel met doktersattest of zonder terugbetaling.